пʼятниця, 10 листопада 2017 р.

10 жовтня 2017 року розпочато ІІ тур районних спортивних змагань серед дітей старшого дошкільного віку «Перші кроки».
       Спортивні  змагання «Перші кроки» проводяться щорічно у жовтні у два тури. ІІ тур проходив на базі нашого дошкільного навчального закладу, де  взяли участь дошкільні навчальні заклади району: Комунальний заклад «Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) №101 Харківської міської ради», та Комунальний заклад «Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) № 395» Харківської міської ради.     
     
"КОСМІЧНІ ПЕРЕГОНИ"




Мета змагань:
Забезпечення кваліфікованої турботи про зміцнення та збереження фізичного і психічного здоров’я дітей. Виховання у дітей свідомого ставлення до життя як найвищого дару природи, пріоритету здоров’я як найважливішої людської цінності.




 Учасники мали можливість проявити високий рівень фізичного розвитку, показати свою дужість, наполегливість, силу, бажання перемогти і вміння діяти в команді.     Дошкільники змагалися у естафетах з м’ячем, повзанні по гімнастичній лаві на животі, влучності попадання в ціль, перестрибуванні предметів.


     




За підсумками досвідченого журі   "Дошкільний навчальний заклад (дитячий садок) № 69 (м. Харків) Національної поліції України став  переможцем  в цьому нелегкому змаганні. 
І місце – в усіх спортивних конкурсах  в цьму змаганні!!!!!!!!!!!! 
ІІІ місце – серед команд-учасниць Київського району!!!!!!!!!!!!!

Вітаємо команду переможців та бажаємо успіхів!
  

Немає коментарів:

Дописати коментар