пʼятниця, 10 листопада 2017 р.

СПОРТИВНЕ СВЯТО СТАРШИХ ДОШКІЛЬНИКІВ "ПЕРШІ КРОКИ" 
І тур серед дітей старших груп дошкільних навчальних закладів

Відповідно до Закону України «Про дошкільну освіту» та на виконання «Національної доктрини розвитку фізичної культури і спорту» від 28 вересня 2004 року №1148/2004,  Цільової комплексної програми «Фізичне виховання – здоров’я нації» від 01 вересня 1998 року № 963/98, виконання наказу Управління освіти адміністрації Київського району харківської міської ради    № 326 від 22.09.2017 «Про організацію та проведення районного конкурсу «Перші кроки» серед дітей старших груп у Державній установі "Дошкільнии навчальний заклад (дитячий садок) № 69 (м. Харків) Національної поліції України",4 жовтня 2017  був проведений І етап змагань серед дітей старших груп.         


     Мета даного заходу - всебічний та успішний розвиток дітей, спрямований на функціональне вдосконалення організму; формування і поліпшення основних рухових навичок;  подолання гіподинамії; забезпечення кожній дитині можливості оволодівати необхідними знаннями про здоров’я та способи його зміцнення;  формування  фізичного, соціального та духовного здоров’я. 


У І турі районних змагань  прийняли участь діти двох старших груп закладу. Змагання проходили за програмою чотирьох видів рухових естафет та конкурсом капітанів:
1. «Влучи в ціль».
2. «Хто швидше».
3. «Стрибунці».
4. «Космічні перегони».
5. Конкурс капітанів.
За підрахунком  команди набрали однакову кількість балів








 Загальні висновки:
Спортивні змагання серед команд дітей старших груп закладу проведено на високому рівні.  
Головна мета спортивних змагань: створити у дітей радісний настрій, викликати позитивні емоції, вдосконалити їхні рухові вміння і навички у невимушеній ігровій обстановці досягнена. 




Немає коментарів:

Дописати коментар