четвер, 10 травня 2018 р.

ПОДОРОЖ ДО ТЕАТРУ

       Творчий розвиток дитини це шлях до розкриття її талантів та потенціалу. Хто знає, можливо, зростає майбутній геній, який у дорослому житті прославиться в широких колах.

Творчий розвиток дитини впливає на інтелект малюка і на формування його особистості. Причетність до творчості – це також основа для формування ідеалів і цінностей, поваги до чужої праці і прагнення робити щось, використовуючи свої руки або здібності. Діти, розвинені в творчому плані, зазвичай більше прагнуть до спілкування з однолітками, старшими людьми, вони комунікабельні, не сором'язливі і психологічно стійкі. Крім того, ці діти більш діяльні і в результаті з них можуть сформуватися досить цілеспрямовані особистості, які знають і вміють прокладати собі шлях до виконання бажань.

ЕКСКУРСІЯ ДО ТЕАТРУ
Нещодавно вихованці старшого дошкільного віку ДУ «ДНЗ (дитячий садок) № 69 (м. Харків) НПУ» здійснили довгоочікувану екскурсію до Народного дитячо-юнацького театру оригінального жанру «Діти майбутнього» при ГУНП в Харківській області. Діти із задоволенням переглянули музичну виставу «Кицькін дім та її історія» за мотивами п’єси С.Я. Маршака «Кицькін дім». Всі ролі у цій виставі, виконували діти молодшої 
та середньої групи. До речі, серед артистів є і наші вихованці: Головко Злата – вихованка старшої групи № 1; Момот Влада і Волковський Тихон – вихованці середньої групи нашого дитсадка! Дітям дуже сподобалося в гостях у артистів. Вони багато нового дізналися про театр і отримали велике емоційне задоволення від спільного перегляду.  

 



                                   
 
 

   


 



ДО НОВИХ ЗУСТРІЧЕЙ!!!



Немає коментарів:

Дописати коментар